Blog

#7

2018.07.01. 15:26, Dodich
Looking for You...

Magamnak is nehezen vallom be, de lopva téged kerestelek. Téged kerestelek a több száz ember között a tömegben. Téged kerestelek. Titkon. Szerettelek volna látni, megpillantani a rengetek ember közt, pedig tudtam, ha te is ott lennél nem lennél egyedül. Szerettelek volna látni. De be kell látnom jobb ez így, hogy nem találtalak. Nem lettél volna egyedül, és akkor már nem tudtam volna visszatartani a könnyeim, amikkel olyan jól kűzdöttem. Mert bár szerettem volna sírni, vissza kellett tartanom. Hisz te már a múlt vagy nagyonis..

Ölni tudnék a futó látványodért, de ha észrevennélek én halnék meg. Látva a nyüzsgő éjszakában mindazt a kedves és szeretetteljes gesztuszt, amit pont egy éve velem éltél át. Ahogy a hűvösebb éjszakában mást melegítesz szorító öleléseddel, ahogy mást emelsz fel a tömeg közepén csak, hogy lássa az előadást, ahogy más kezét fogod erősen nehogy elhagyjátok egymást a tolongó emberek közt. Nem tudtam volna elviselni ezt a képet a valóságban.

A fejemben él egy kép rólad és a barátnődről, legyen az a lány, akiről nekem meséltél, legyen az már egy másik. Nem számít. A lényeg ugyanaz. Nem én vagyok az a lány. És ez a kép rendszerint eszembe jut, ha egy ismerős helyen járok, ha egy ismerős illatot érzek. Szeretnélek feledni de nem tudlak, mert valamikor az életem része voltál. Egy fontos állomás. Amin meg kellett álnom, ám tovább is kellett indulnom, mert nem az volt a végcél. Nem nálad és nem veled kellett akkor, ott végleg megállnom.

Furcsa érzés ez, hisz ha eszembe jutsz mindig hiányzol. Hiányik mindaz, amit veled éltem át, amilyen melletted voltam. Nagyon boldog voltam. És bár sokat változtam és fejlődtem mióta elváltak az útjaink, hiányzik a jelenléted az életemből. Pedig újra nem kezdeném veled, azzal az emberrel, aki most vagy biztosan nem. Régi énednek is voltak hibái, olyanok amikről fogalmad sincs, mert magad nem veszed észre és én sosem mondtam el őket. Olyan hibák melyen nem a érett és felelősségteljes családapa képét mutatják. Mégis. Jobb volt az az éned.
Furcsa ez. Egyszerre érzem azt, hogy kellesz és hogy nincs szükségem rád. Egyszerre gondolom azt, hogy újra kezdeném ha lehetne, és hogy semmi pénzért nem mennék vissza hozzád.

Soha ne mond, hogy soha. De erre nem lehet mást mondani, mint hogy soha többé nem lesz közünk egymáshoz. Én megpróbáltam mindent, az utolsó lehelletemig kűzdöttem, de te feladtad. Feladtál.

Mégis a tömegben titkon téged kerestelek.

Még nincs hozzászólás.
 
Welcome
 
Az oldalt nem tudnám egy bizonyos témába besorakoztatni. Személyes blogként indult, ez a vonal megmaradt, de a fő témája jelenleg az életmódváltás. Szeretném bemutatni az átalakulásom útját a kezdetektől az egészséges étkezés és sportolás útján. Egyúttal szeretném ha segítségetekre is lenne, valamint motiválna titeket.

Ha valamiről szívesen olvasnál írd meg e-mail-ben. Vagy küldj üzenetet ITT

 
Goals

► dec. 01. -> 52 kg
► aug. 21. endokrinológia, -> szept. 24. dietetikus
► okrt. 24. -> ciszta vizsgálat
► okt. 26. -> Hollandia
► jan. -> endokrinológia
► megtervezni és felvarratni a tetkót

 

 
SiteInfo
 
Szerkesztő Dodich
Nyitás 2018.02.12.
Költözés 2018.06.18.
Téma Personal blog
Design  zed
Köszönet x x

 

 
Swapping
Akiket olvasok:
Cserék:

 

 

 
Chat

 
Counter
Indulás: 2018-06-15
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK