Blog

#7

2018.07.01. 15:26, Dodich
Looking for You...

Magamnak is nehezen vallom be, de lopva téged kerestelek. Téged kerestelek a több száz ember között a tömegben. Téged kerestelek. Titkon. Szerettelek volna látni, megpillantani a rengetek ember közt, pedig tudtam, ha te is ott lennél nem lennél egyedül. Szerettelek volna látni. De be kell látnom jobb ez így, hogy nem találtalak. Nem lettél volna egyedül, és akkor már nem tudtam volna visszatartani a könnyeim, amikkel olyan jól kűzdöttem. Mert bár szerettem volna sírni, vissza kellett tartanom. Hisz te már a múlt vagy nagyonis..

Ölni tudnék a futó látványodért, de ha észrevennélek én halnék meg. Látva a nyüzsgő éjszakában mindazt a kedves és szeretetteljes gesztuszt, amit pont egy éve velem éltél át. Ahogy a hűvösebb éjszakában mást melegítesz szorító öleléseddel, ahogy mást emelsz fel a tömeg közepén csak, hogy lássa az előadást, ahogy más kezét fogod erősen nehogy elhagyjátok egymást a tolongó emberek közt. Nem tudtam volna elviselni ezt a képet a valóságban.

A fejemben él egy kép rólad és a barátnődről, legyen az a lány, akiről nekem meséltél, legyen az már egy másik. Nem számít. A lényeg ugyanaz. Nem én vagyok az a lány. És ez a kép rendszerint eszembe jut, ha egy ismerős helyen járok, ha egy ismerős illatot érzek. Szeretnélek feledni de nem tudlak, mert valamikor az életem része voltál. Egy fontos állomás. Amin meg kellett álnom, ám tovább is kellett indulnom, mert nem az volt a végcél. Nem nálad és nem veled kellett akkor, ott végleg megállnom.

Furcsa érzés ez, hisz ha eszembe jutsz mindig hiányzol. Hiányik mindaz, amit veled éltem át, amilyen melletted voltam. Nagyon boldog voltam. És bár sokat változtam és fejlődtem mióta elváltak az útjaink, hiányzik a jelenléted az életemből. Pedig újra nem kezdeném veled, azzal az emberrel, aki most vagy biztosan nem. Régi énednek is voltak hibái, olyanok amikről fogalmad sincs, mert magad nem veszed észre és én sosem mondtam el őket. Olyan hibák melyen nem a érett és felelősségteljes családapa képét mutatják. Mégis. Jobb volt az az éned.
Furcsa ez. Egyszerre érzem azt, hogy kellesz és hogy nincs szükségem rád. Egyszerre gondolom azt, hogy újra kezdeném ha lehetne, és hogy semmi pénzért nem mennék vissza hozzád.

Soha ne mond, hogy soha. De erre nem lehet mást mondani, mint hogy soha többé nem lesz közünk egymáshoz. Én megpróbáltam mindent, az utolsó lehelletemig kűzdöttem, de te feladtad. Feladtál.

Mégis a tömegben titkon téged kerestelek.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Welcome
 
Az oldalt nem tudnám egy bizonyos témába besorakoztatni. Személyes blogként indult, ez a vonal megmaradt, de a fő témája jelenleg az életmódváltás. Szeretném bemutatni az átalakulásom útját a kezdetektől az egészséges étkezés és sportolás útján. Egyúttal szeretném ha segítségetekre is lenne, valamint motiválna titeket.

Ha valamiről szívesen olvasnál írd meg e-mail-ben. Vagy küldj üzenetet ITT

 
Goals
► leszokni a dohányzásról
► dec. 01. -> 52 kg
► aug. 21. endokrinológia, -> dietetikus
 
SiteInfo
 
Szerkesztő Dodich
Nyitás 2018.02.12.
Költözés 2018.06.18.
Téma Personal blog
Design  zed
Köszönet x x

 

 
Swapping
Akiket olvasok:
Cserék:

 

 

 
Chat

 
Counter
Indulás: 2018-06-15
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!