Blog

#29

2018.09.26. 17:39, Dodich
Címkék: betegség
Sick days

#28

2018.09.24. 16:52, Dodich
move? 'again'

A napokban nagyon sok blogspotos oldalt nézegettem és fontolóra vettem, hogy át kéne költöztetni a blogot. Sosem rajongtam a blogspotért, igazán most sem, lehet azért mert nem tudtam kezelni, nem tudtam személyre szabott kinézetett tenni az oldalra. Viszont valami mégis megfogott benne, még mindig egyszerűbbnek gondolom a gportalt, de valamiért, én sem tudom miért, elkezdtem húzni a blogspot felé. Sokkal több kinézet közül tudnék választani, és egy jól kinzéző blogot sokkal szívesebben szerkesztenék. Már ha sikerül, mert a szerkesztgetésében nem igen ismertem még ki magam. Gportalon viszont minden nagyon egyszerű. Legalábbis nekem. És az sem utolsó, hogy egyszer már költöztettem a blogot, végső helye egy saját domain, html oldal lenne. Aztán ha mégsem jön be a blogspot vissza költözni ide.. valamint wordpressel is próbálkoztam már, az is szóba jött, mint költözési lehetőség..de sok macera és követhetetlen lenne éppen melyik oldalon működik a blog.. Szóval szerintem erre alszok még jó néhányat, addigis próbálgatom a blogspot adta lehetőségeket. De ha bárkinek bármi tippe, tapasztalata van bármelyik oldallal kapcsolatosan szívesen meghallgatnám.

#27

2018.09.23. 11:29, Dodich
Címkék: gondolatok
sentimentality

Amikor földbe döngölnek, kigúnyolnak, pörig aláznak és elhitetik veled, hogy semmire sem vagy jó, vajon segíthet ha mantrázod magadnak, hogy de igenis értékes ember vagy? Vajon feltudod egymagad építeni mindazt, amit emberek tucatjai egy pillanat alatt képesek voltak lerombolni?

Megannyi motivációs videót néztem, cikket olvastam a pozitív gondolkodásról, arról, hogy a negatív dolgokat engedjük el a fülünk mellett. Hisz más véleménye nem a mi dolgunk, és nem minket tükröz, hanem őt magát. Na de mikor tömegével érkezik a piszkálódás, mert ők ebben lelik örömüket, segíthet a pozitív gondolkodás? Hiszen egymagad vagy a többiek ellen...

#26

2018.09.18. 18:37, Dodich

#25

2018.09.16. 08:12, Dodich
Busy month

 
Welcome
 
Az oldalt nem tudnám egy bizonyos témába besorakoztatni. Személyes blogként indult, ez a vonal megmaradt, de a fő témája jelenleg az életmódváltás. Szeretném bemutatni az átalakulásom útját a kezdetektől az egészséges étkezés és sportolás útján. Egyúttal szeretném ha segítségetekre is lenne, valamint motiválna titeket.

Ha valamiről szívesen olvasnál írd meg e-mail-ben. Vagy küldj üzenetet ITT

 
Goals

► dec. 01. -> 52 kg
► aug. 21. endokrinológia, -> szept. 24. dietetikus
► okrt. 24. -> ciszta vizsgálat
► okt. 26. -> Hollandia
► jan. -> endokrinológia
► megtervezni és felvarratni a tetkót

 

 
SiteInfo
 
Szerkesztő Dodich
Nyitás 2018.02.12.
Költözés 2018.06.18.
Téma Personal blog
Design  zed
Köszönet x x

 

 
Swapping
Akiket olvasok:
Cserék:

 

 

 
Chat

 
Counter
Indulás: 2018-06-15
 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK