Blog

#21

2018.08.25. 10:25, Dodich
Life update

#20

2018.08.19. 15:43, Dodich

Tegnap este összefutottam egy régi ismerősömmel, volt osztály és munkatársammal. Loui hozott nekem néhány dolgot, úgy volt csak átadja, beszélgetünk néhány szót és elválnak útjaink arra a napra. Legalábbis én így terveztem. Helyette elbeszélgettük az időt, nagyjából 1 órát dumáltunk mindenféléről. Aztán jött egy kósza gondolatom, hogy úgy innék vodkát. Többet sem kellett neki mondanom, benne volt a dologban. Levittük mindketten a kutyáinkat, kicsit összeszedtük magunkat és már mentünk is a boltba. 9 fele kezdtük az estét, elég nehézkesen indult be a dolog, de a végére egész jó kis iszogatás kerekedett belőle. Ahogy hatni kezdett az alkohol mindketten oldottabbak lettünk, rengeteg mindenről beszélgettünk és az esetek többségében öosztottuk egymás véleményét. Jó volt végre olyasvalakivel beszélgetni szó szerint mindenről, aki ismer de mégsem olyan mélyen, mégis nagyjából az életvonalamon zajló dolgokkal képben van, tehát annyira nem kell ecsetelnem a dolgokat, mert részben képben van, a szereplőket ismeri a történetekben. Na és hogy egyet is értettünk kb mindenben csak hab volt a tortán.

Előző posztok valamelyikében már leírtam, hogy milyen férfit kerestem magam mellé, és ő belső tulajdonságait tekintve viszonylag megfelelő lenne, de mivel 6-7 éves korom óta ismerem, vele együtt nőttem fel, sosem vonzódtam hozzá, mint férfi és ez nálam nem is fog változni. Ettől elvonatkoztatva sem gondolom róla, hogy vonzó lenne, de ha a mrégen sem éreztem semmit, később sem fogok. De ha egyszer jön egy olyan ember aki küülőt belsőt tekintve 5 csillagos, lehet mellettem Vin Diesel vagy Ryan Gosling én lepattintom őket is Na jó ezért ez így nem igaz, ugyan nem Vin vagy Ryan van mellettem de akkor sem cserélném le ŐT semmi pénzért.

Visszakanyarodva az estére iszonyatosan jót beszélgettem, nagyon jól éreztem magam. Másnap már kevésbé. Reggel rosszul keltem, ki is hánytam mindent, a fejem mjd szét robbant. Szóval volt baj bőven. Mostmár jobb a helyzet, de túl sok energiám nincs magammal bármi értelmeset is kezdeni.
Az írásra is hosszas meditáció után vettem rá magam. Hajnalban csak úgy cikáztak a gondolatok a fejemben, de annyira álmos voltam, hogy haza értem és ruhástul aludtam el. Reggelre meg hát elmúlt az a boldogság az estétől, az a jó hangulat de azért próbáltam összeszedni, amire vissza tudok emlékezni.

 

#19

2018.08.17. 17:53, Dodich
Túl sok ?

 

Magamat is meglepem miféle gondolatok, tervek szövődnek a fejeben. Az elmúlt 1 évben folyamatosan jönnek az újabnál újabb tervek, célok, amiket szeretnék megvalósítani. Azt hiszem pozitívan tekintek az egészre, még akkor is ha némelyik kicsit elrugaszkodott, nem biztos, hogy működne egyedül, vagy épp nem hogy bíztatást, inkább lebeszélést kapok az adott dologról.

Sok mindenre jó az egyedül lét, többek között erre is, hogy rájöjjön az ember lánya mit is szeretne valójában, mi az ami ŐT teszi boldoggá, nem pedig mást. Azt mondom egyedül vagyok de ezt a gondolataimra kell érteni, mármint, hogy fizikálisan nem vagyok egyedül, csak nem függök mástól. Azért mert van mellettem valaki, még lehetnek saját céljaim, járhatom a saját utam, nem pedig másét. Nagyon nehezen tanultam ezt meg, de visszatekintve, hogy mennyire függtem másoktól büszkeséggel tölt el, hogy túl tudtam lépni, és képes vagyok egyedül is boldogulni. Kicsit sem érzem magam elveszetnek, mint azelőtt, és ezáltal ha egyedül is maradnék nem fogok megijedni és ledermedni, hogy "na de nélküled mit kezdek magammal??" Egyedül én vagyok, egyedül én számítok.

De akkor, hogy egy kicsit ezekről a bizonyos célokról is szót ejtsek.
Szeretnék angol nyelvvizsgát, de mindenképpen szeretnék megtanulni rendesen angolul, még ha végül a papír nem is lesz meg. Jogsit is szeretném megszerezni. Szeretnék egy saját kertet, telket venni, amit tovább is gondoltam, és esetleg egy kis házikót is felhúzni rá idővel. Szeretnék külföldre menni dolgozni. És eljutottam arra a pontra, hogy azt sem bánom ha a munkahelyemen túlórázni kell, ami azt jelenti, hogy legalább 12 óra de van hogy 18 óra lesz belőle. Heti egy napot kibírok.
Egy a baj ezekkel. Ha szeretnék valamit, azt azonnal szeretném. Ez speciel 4 dolog, ami együtt nem igen megy. Tehát ha elmegyek külföldre a másik 3 dolgot csúsztatnom kell, na meg egy telek vásárlás sem egyik napról a másikra történik. Ha a másik 3 dolognak kezdek neki, akkor meg a külföldi munka ugrik. Arra pedig azért lenne szükség, mert kb mindegy hogy az ember hova megy, több mint valószínű, hogy többet és hamarabb félre tud tenni. Szóval ezzel kéne kezdenem, aztán szépen apránként tudnék finanszírozni minden más vágyamat. De sok más tényezőtől és embertől függ, hogy mit sikerül lépnem a külföldi munkával kapcsolatban. Hosszasabb utána járást igényel. Szerencsére, ahova szeretnék menni, ott vannak ismerősök, konkrét cég is van, aki 90% valszínűséggel fel is venne.

Mindent összevetve abszolút megvalósítható minden, csak a sorrendet kéne kitalálnom. És baszki. Boldogsággal tölt el, hogy a kis céltalan hülyelányból végre valami felelősségteljes, önálló életre képes lény látszik kialakulni.
 

#18

2018.08.11. 13:21, Dodich
Le kell lépnem
https://youtu.be/P9-4xHVc7uk Előre leszogeznem, hogy telefonról írom ezt a bejegyzést, kerlek tekintsetek el az ékezet nélküliségtol helyenként. Most nincs erőm ezeket figyelgetni.

#17

2018.08.05. 11:58, Dodich
Évforduló?!

Ezt a kis szöveget már az évforduló napja előtt bő egy héttel megírtam. Nem is egyszer. Nem terveztem posztolni, szimplnán csak magamból szerettem volna kiírni mindazt, ami a lelkem nyomta így e "jeles" nap közeledtével. Évforduló... meghallom és nekem is, mint mindenkinek pozitív dolog jut az eszébe. Hát az én évfordulóm nem. Ez a nap a szakíásunkról szólt egy évvel ezelőtt, 29-én.

 
Welcome
 
Az oldalt nem tudnám egy bizonyos témába besorakoztatni. Személyes blogként indult, ez a vonal megmaradt, de a fő témája jelenleg az életmódváltás. Szeretném bemutatni az átalakulásom útját a kezdetektől az egészséges étkezés és sportolás útján. Egyúttal szeretném ha segítségetekre is lenne, valamint motiválna titeket.

Ha valamiről szívesen olvasnál írd meg e-mail-ben. Vagy küldj üzenetet ITT

 
Goals
► leszokni a dohányzásról
► dec. 01. -> 52 kg
► aug. 21. endokrinológia, -> dietetikus
 
SiteInfo
 
Szerkesztő Dodich
Nyitás 2018.02.12.
Költözés 2018.06.18.
Téma Personal blog
Design  zed
Köszönet x x

 

 
Swapping
Akiket olvasok:
Cserék:

 

 

 
Chat

 
Counter
Indulás: 2018-06-15
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!